Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Συμμετοχή στην ΕΡΑ και στο Δεύτερο πρόγραμμα ο καθηγητή μας των παραδοσιακών οργάνων κ. Μιχαλόπουλος και δυο μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου (Ηχητικά)


Ραδιοφωνική εκπομπή «Σκίτσο ενός ονείρου – Γ. Δαμιανάκης» ΕΡΑ- Δεύτερο πρόγραμμα.

Σε δύο ραδιοφωνικές εκπομπές που έγιναν πέρυσι τα Χριστούγεννα (26/12/2015 και 2/1/2016) τραγουδήθηκαν κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα (Θράκη, Νησιά Αν. Αιγαίου, Πόντος, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Ήπειρο, Κρήτη, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο την ελληνική παραδοσιακή μουσική, συμμετείχαν ο καθηγητή μας των παραδοσιακών οργάνων κ. Μιχαλόπουλος, και δύο μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου.


Οι εκπομπές ήταν ωριαίες αλλά μετά από παράκληση όλων των συντελεστών της ΕΡΑ, η δεύτερη εκπομπή, στις 2/1/2016 παρατάθηκε ζωντανά για μία ώρα ακόμα!

Ευχαριστούμε τον καθηγητή μας των παραδοσιακών οργάνων κ. Δ. Μιχαλόπουλος που χωρίς αυτόν δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί αυτές οι εκπομπές, την σύζυγό του, την ομάδα αποφοίτων μουσικών σχολείων που έπαιξαν κανονάκι, βιολί, λαούτο κλπ. και τις δύο μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου, που τραγούδησαν με την εμψύχωση της κας Μιχαλοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί η αγάπη και η υποστήριξη που μας έδειξαν τόσο ο ραδιοφωνικός παραγωγός κος Δαμιανάκης όσο και οι τεχνικοί της ΕΡΑ οι οποίοι μας παρακάλεσαν και μας προσκάλεσαν να επαναληφθεί το γεγονός αυτό το ταχύτερο δυνατό.


26 Δεκέμβριος 2015


2 Ιανουάριου 2016


 2 Ιανουάριου 2016 Μέρος 2ο