Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ




Την Πέμπτη 9-03-2017,το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων συναντήθηκε με τη διευθύντρια του σχολείου, προκειμένου να την ενημέρωση για την νέα σύνθεση του ΔΣ, και να ενημερωθεί για τα θέματα που αφορούν (Κτιριακό, σίτιση, δράσεις κλπ.) που απασχολούν μαθητές, γονείς και καθηγητές..

Συγκεκριμένα όσον αφορά το θέμα του φαγητού, που απασχόλησε πολύ γονείς και μαθητές, μετά από συντονισμένες προσπάθειες, βελτιώθηκε η ποιότητα και αφαιρέθηκαν τα γεύματα που δεν ήταν αρεστά στην πλειοψηφία των μαθητών. 
Η διεύθυνση του σχολείου μας ενημέρωσε ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε τη νέα σχολική χρονιά να υπάρχει κανονικό γεύμα για τους μαθητές. Για την έλλειψη αιθουσών (Κτιριακό) επίσης έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες προς τις αρμόδιες υπηρεσίες οπου και έχουν σταλεί όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου για την τριετία 2016-2019 θα συμμετέχει ως εταίρος στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+ (Δράση ΚΑ2/ Συνεργασία για την καινοτομία και ανταλλαγή καλών πρακτικών). Στη σύμπραξη συμμετέχουν επίσης δύο σχολεία της Ευρωπαϊκή Ένωσης: το σχολείο Bau und Design από το Λιντς της Αυστρίας (συντονίστρια χώρα) και το Sevenwolden από τη Χέρενφεν της Ολλανδίας. Μετά την πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, θα ακολουθήσει η επίσκεψη των μαθητών των παραπάνω σχολείων τον Μάιο και ένα τριήμερο εκδηλώσεων.


Το ΔΣ αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις δράσεις του σχολείου μέσα από ενα κλίμα συνεργασίας, διαβεβαίωσε την διεύθυνση οτι θα σταθεί δίπλα τους ως αρωγός από κοινού για την καλύτερη λειτουργία της σχολική μας μονάδας και των παιδιών μας.


Με εκτίμηση το Δ.Σ

Του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων