Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Αξιότιμε κ. Κανελλόπουλε,

Με την παρούσα επιστολή η διεύθυνση, ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη σημαντική δωρεά της «ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.» στο σχολείο μας.

Η ανιδιοτελής στήριξη σας στο εκπαιδευτικό μας έργο, αποτελεί λαμπρό παράδειγμα σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει ο τόπος μας. 

Τέτοιες ενέργειες δείχνουν, κυρίως στις δύσκολες εποχές που ζούμε, ότι η Εταιρεία σας με την ευαισθησία που τη διακρίνει, παίζει σημαντικό ρόλο για την κοινωνία του νομού Κορινθίας.

Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας τόσο στους μαθητές όσο και στους δασκάλους τους.

Ο εμπλουτισμός του σχολικού περιβάλλοντος με κάθε δυνατό μέσο, σε καιρούς ιδιαίτερα χαλεπούς, αποτελεί για μας πρόκληση και καθημερινή εξέλιξη.

Σε αυτή μας την προσπάθεια χαιρόμαστε να έχουμε δίπλα μας συμπαραστάτες και αρωγούς, που με δωρεές σαν και αυτή βοηθούν το έργο μας.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη σημαντική συμβολή του για την πραγματοποίηση αυτής της προσφοράς, ο οποίος συμπαρίσταται καθημερινά στο εκπαιδευτικό μας έργο!

Σας ευχαριστούμε θερμά!

Με εκτίμηση,
Η Διευθύντρια
Καραπατά Ειρήνη