Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Απάντηση σε δημοσίευμα τοπικής Ιστοσελίδας


Μουσικό Σχολείο Κορίνθου: Χώρος πολιτισμού στον Νομό μας.
Σε συνέχεια του ρεπορτάζ που ανακοινώθηκε στο loutraki365.gr για το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου στις 14 Μαΐου 2018 οφείλουμε ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου να τοποθετηθούμε και να δηλώσουμε ότι:

Το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου είναι χώρος πολιτισμού στον Νομό μας.
Ένα φιλήσυχο, φιλειρηνικό σχολείο που δίνει όραμα και διέξοδο στους μαθητές του μέσω της μουσικής παιδείας που παρέχεται.
Ένα σχολείο στελεχωμένο με 45 καθηγητές διαφορετικών ειδικοτήτων που υπηρετούν καθημερινά επάξια τον ρόλο του.
Ένα σχολείο με άριστη ηγεσία και διοίκηση που ευσυνείδητα διεκπεραιώνει οτιδήποτε κι αν προκύψει. Μια διευθύντρια που τολμά να καινοτομεί , να διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις με πρωταγωνιστές όλους τους μαθητές/τριες του Σχολείου, να καθοδηγεί, να συμβουλεύει, να επιμορφώνεται, να αγωνίζεται καθημερινά στο δύσκολο έργο της διοίκησης της σχολικής μονάδας, να συνεργάζεται άριστα με τον Σύλλογο Διδασκόντων και όλοι μαζί, Διεύθυνση και Σύλλογος, να δρουν υπέρ των παιδιών μας, να δημιουργούν υγιείς μαθητές/τριες, να χτίζουν προσωπικότητες με όραμα και στόχους για τη ζωή τους.
Ένα Σχολείο που επενδύει τόσο μαθησιακά στον χώρο της μουσικής, όσο και στα υπόλοιπα μαθήματα του Αναλυτικού Προγράμματος του Σχολείου.
Ένα σχολείο που έχει επιτυχίες στις πανελλήνιες εξετάσεις.
Ένα σχολείο που προάγει τον πολιτισμό, αναδεικνύει τις δεξιότητες του κάθε μαθητή και τις προωθεί
Ένα οικογενειακό σχολείο που σέβεται την διαφορετικότητα, την υποστηρίζει και την προστατεύει χωρίς ρατσιστικές εκφάνσεις
Το Μουσικό σχολείο είναι το δικό μας σχολείο που το αγαπάμε, το σεβόμαστε ,είμαστε δίπλα του συνοδοιπόροι και αρωγοί.
Εκ του Δ.Σ.